středa 13. září 2017

Kérdezd meg McEnroet, haver. Mindent tud. Az előadott Kyrgios nem vetett kritikát

Kyrgios vezetett 2: 0-ra a készletekre, visszavonult a megszokott érzelmi varázslatokból. Sok közönség Melbourne-ben, Melbourne-ben, a huszonegy éves csapadékvíz nem ismeri fel újra.

De aztán kezdett Hisense Arena, nyugtalan fiatal ausztrál hihetetlenül folytatni.

3: 2 mögött nadrág olasz rivális, és egy hiba után sikoltozni kezdett. A bíró bíró figyelmeztette a figyelmét: a harmadik szett végére Kyrgios dühösen eldobta a rakétát, és majdnem eltalálta a fiút, aki egy törülközőt hozott a padra. "A testem betörés…Mit akarsz mondani?" Kyrgios a dobozához fordult. A végtelen fiatal hirtelen egyre több pletyka elkezdett adni , a gyalázatos és a reménytelenül megtámadott párbaj fokozatosan bet365 kifizetés elveszett.

Kyrgios belefáradt a teniszre.Tedd dörömböl labdák unatkozik, még véletlenül húzta az állami 5: 6 az ötödik döntő sor vidám ütést lábai között, és végül uralta a cserék.

A végén azonban elhagyta a hazai színtéren, mint egy vesztes. A televíziós kommentátorok, a szakértők és a rajongók már azon tűnődtek, hogyan lehetséges egyáltalán. bet365 online fogadóirodák Miért csinálja újra?

„Lose 08:10 az ötödik szettet, és lehet booed bet365 sportfogadás bónuszok nem a legjobb érzés," mondta Kyrgios egy sajtótájékoztatón a meccs után.

Mielőtt az újságírók viselkedett talán még rosszabb, mint a bí róság.

Úgy nézett savanyúan válaszol röviden és élesen ironikus. bet365 mobil sportfogadás

ausztrál teniszező felboríthatja a legendás amerikai kritikus John McEnroea. "Nem tudom megérteni és elfogadni, hogy abbahagyja a próbálkozást.Sajnálom a teniszezõt. "

Mi a helyzet a Kyrgiosdal?

" Nos, megsérültem. A testem megsérült.


Azt hiszem, John McEnroe…John McEnroe volt? Nos, ő egy nagyszerű karrier. Nos, amikor az egyik riporter megkérdezte, vajon a térd okozta-e a fájdalmat, Kyrgios válaszolt: - Kérdezd, John McEnroe, haver. "

" Még mindig dolgozik egy pszichológussal? "

„Igen. Jó. "És volt az a személy, vagy csak telefonon voltál kapcsolatba? Johnny Mack tudni fogja, pajtás. Kérdezd meg tőle.Minde nt tud. "

Mégis, egy ponton egy kancsász teniszező (talán komolyan) arra gondolt, hogy mit fog változni. "Komolyan fel kell készülnem a szezonra. Talán kevesebb kosárlabdát kellene játszanom. Nem tudom, hogy van-e az első száz közül az egyik az edző nélkül, kivéve engem. Szükségem van egy edzőre, erre szükség van "- mondta Kyrgios. Szerda estélye miatt egy magabiztos, tagadhatatlan tehetségű ember újra leesett.Ő nemrég kijelentéseket, hogyan akarja Grand Slam sikere hivatkozhat őszintétlen.

Ezt bonyolult „lefordítja" és Kyrgiosova válasz arra a k érdésre, hogy a média helyzete körülötte feleslegesen nedramatizují és ha úgy érzi, kicsit olyan, mint a jövő amerikai elnök Donald Trump.

"Nem, megérdemlem, megérdemlem. Rosszfiú vagyok. "

bet365 mobil fogadás

Žádné komentáře:

Okomentovat