čtvrtek 20. července 2017

Nebudeme zalezený ako krtkovia, ale hrať odvážne, sľubuje kouč Pardubíc

Už len generálka v podobe dnešného pohárového zápasu v Novom Bore (od 17 hodín) a pardubickí futbalisti sa ocitnú na prahu ďalšieho ročníka druhej ligy. Ich prvým sokom bude 1. augusta domáci Sokolovský Baník.

"S prípravou sme spokojní, čo sme si naplánovali, to sme splnili. Hráči pracovali veľmi dobre, "oceňuje tréner pardubického FK Jiří Krejčí. Jeho mužstvu sa darilo i výsledkovo - zo siedmich prípravných zápasov vyhralo štyri a dôstojne si viedlo aj vo stretnutiach bet365 stavky s prvoligovým protivníkmi, z ktorých podľahlo iba pražským Bohemians 1905.

"Vyskúšali sme si nejaké herné varianty a dorastencov, ktorí prišli. Dostávali rovnakú príležitosť ako všetci ostatní.Neb rali sme to tak, že niekto má väčšiu šancu a iný menšie, "podotýka kouč Krejčí.

Jedinou výraznou nepríjemností v príprave bolo obnovené zranenie kolena krajného obrancu Davida Pribudla v stretnutí v Tepliciach. S príšerným horúčavou sa futbalisti vysporiadali, nič iné im nezostalo.

"Tréningové jednotky sme ľahko upravili, ale nie moc. Aby to potom nebola Bern mince: Hej, je teplo, nedáme si do kožuchu. Keď sme mali dvojfázový tréning, snažili sme sa ráno trénovať na ihrisku a popoludní treba na Vinicu. Vyhýbať sa slniečku.Ale nestalo sa, že by sme uberali na dávkach, "líči Krejčí.

Hoci obrana Pardubíc prišla okrem Pribudla aj o jednu z vlaňajších opôr, stopéra Jiřího Bederka bet365 (vrátil sa z hosťovania a následne odišiel zo Sparty do konkurenčného Hradca Králové ), nerobí si Krejčí z jej hry v úvode nadchádzajúceho ročníka F NL veľkú hlavu.

"Nemáme strach, že by to vzadu bolo neodohranie. V prípravných zápasoch sa to tak nezdalo, či už tam hral Vencl, alebo Žihľava s Pospíšilom.Ale je to samozrejme nepríjemné, pretože máme menej hráčov, "pripúšťa tréner.

Útočné rady síce kvôli pracovným povinnostiam opustil dlháň Radim Fikejz, bet 365 ale situácia je aj tak o poznanie lepšie ako zjari, kedy boli forvard pomaly viac na maródke než na trávniku. "Máme je zdravé, ešte nám teraz prišiel Joel a behave Valenta z dorastu," teší Krejčího.

Ambície Pardubíc budú rovnaké ako vždy: hrať v hornej polovici tabuľky a nestresovať sa bet365 bonus hrozbou zostupu. "Chceli by sme hrať hore, veľmi vysoko napádať. Nechceme byť niekde zalezený ako krtkovia, ale hrať odvážne.


Je potrebné, aby ľudí vedeli, že sme tam nechali všetko. Potom ich snáď dorazí viac. "

bet365 mobil

Žádné komentáře:

Okomentovat