čtvrtek 20. července 2017

Že sme prišli o žltý dres? Jedine dobre. Teraz to nemrzí, povedal König

Do žltého dresu sa vo francúzskom Cambrai po úspešnom nástupe v závere obliekol Tony Martin z Etixxu, Froome si tak vedenie užil len deň. Ale po etape, v ktorej na víťaza stratil tri sekundy, rozhodne nevyzeral zlomene.

"Tonymu to prajem. On je jeden z najlepších časovkářů, ale v kopcoch už asi hroziť nebude, "vytušil Brit. A podobne to videl aj König.

"Nemrzí to vôbec. Vlastne je to jedine dobre.So žltým dresom je veľa práce a Tour je ešte dlhá, "hovoril, keď zašpinený od prachu z kociek v závere etapy dorazil k bet365 stavky tímovému autobusu. "Kopce prídu neskôr, zatiaľ môžeme byť v pokoji."

Froomovi sa podľa neho uľaví, dostane šancu si trochu odpočinúť. "S dresom je spojená rad pov inností. Človek musí stráviť každý deň viac ako hodinu na tiskovkách, "priblížil.


"Pre Chrisa je to dosť náročné."

Tour je ale náročná aj pre Königa. V utorok prišiel do cieľa ako posledný zo všetkých jazdcov Sky, stratil skoro 17 minút. Prečo? Šetril sily.

"Toto je prvá Grand Tour, ktorú nejdem na celkovej poradí. Po štyroch etapách je to jasné, "zdôraznil. "Som celkom unavený, odviedli sme s Richiem Portom a s ostatnými veľa práce.Preto som záver išiel tak, aby bet 365 som čo najviac ušetril bet365 mobil sily a aby sme boli pripravení na ďalšie etapy. "

pekne som sa o pálila, vtipkoval Bárta

Toľko vidieť tentoraz nebol ani Jan Bárta. V pondelok opäť vyrazil do úniku a vyslúžil si červené číslo pre najaktívnejšieho jazdca dňa, v najdlhšej etape Tour ale mal od vedenia tímu Bora inú úlohu.

"Tentoraz sme mali za úlohu neodjíždět, zostať v balíku a postarať sa o nášho lídra Dominika nerz, "prezradil. Bolo jasné, že sa skôr budeme šetriť. "

Nakoniec v pelotóne zdarne prežil aj kocky, z ktorých mnohí mali obavy.Ale aj on bol v cieli poriadne zaprášený. "Pekne som sa opálila, že?" Vtipkoval, zatiaľ čo sa vyrážal na trenažéri. "Bolo to suché, a miestami sa strašne prášilo. Preto bet365 vyzerám, ako vyzerám. "

Podľa predpovede to síce vyzeralo na dážď, ten ale nakoniec zkropil cyklistov len ľahko. "Mali sme šťastie. Len v jednej chvíli spadlo zopár kvapiek, tam to zrovna niekto na mokrej ceste položil, "vybavil si Bárta. "Kocky potom už boli suché, takže také zlé to nebolo."

Chvíle slovenského snaživých môžu prísť zase v stredu, v rovinatej etape. V cieli tej minulej ale príliš nevedel, čo od nej čakať. "Neviem, veľmi som si ju zatiaľ neprohlížel," hovoril.Keď mu reportér Českého rozhlasu ukázal mapku s profilom trasy, zbystril. "No, je celá plochá," usmial sa. "O úlohách ale rozhodne vedenie na tímovej porade. Uvidíme, ako to bude. "

bet365 bonus

Žádné komentáře:

Okomentovat